ГОРАН МИСОВСКИ КАНДИДАТ ЗА ПРАТЕНИК ВО ИЕ 3: ДА НЕ ДОЗВОЛИМЕ ДА СЕ ВРАТИ РЕЖИМОТ НА ВМРО ДПМНЕ

април 30, 2024
0 минути

Почитувани граѓани одлуката е кај вас. Да не дозволиме да се врати режимот на ВМРО ДПМНЕ!

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ