ГОРАН САНДЕВСКИ НАЗНАЧЕН ЗА НАЧАЛНИК НА ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ – КОЧАНИ

август 23, 2023
0 минути

По неколкумесечна пауза конечно Одделението за внатрешни работи – Кочани доби нов началник.

Како што дознаваме Горан Сандевски од денес е именуван за началник на Одделението за внатрешни работи – Кочани.

Сандевски на оваа функција доаѓа од редовите на СВР Штип.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ