ГРАД ВО ЦЕНТРАЛНОТО ГРАТСКО ПОДРАЧЈЕ

април 1, 2022
0 минути

Град во централното градско подрачје почна да паѓа пред некоја минута.

Поројниот дожд кој заврна пред петнаесетина минути проследен со грмотевици се претвори во град со големина колку зрно од грав.

Но како дојде, така и пројде/

С. Ивановски