ГРАДСКАТА ДЕПОНИЈА ПОВТОРНО БУДНА

март 10, 2023
0 минути

Фотографиите што ги добивме се направени денес (Петок) во 08:30 часот на кои јасно се гледа како Градската депонија чади, а тој чад го дишат жителите на Кочани и околните места.

Од КЈП „Водовод“ во чија надлежност е депонијата по се изгледа немаат никаков интерес да ја згаснат. Ако не знаат како а има начин, нека се распрашаат како тоа се успеа во минатите години.

Па да, во минатите години се успеа да се „задуши“ бидејќи беше третирана со алги додека сега ниту вода, ниту алги.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ