ГРАДСКАТА „КУЛТУРА“ ПУШТЕНА НА НАЈ ЈАКО

ноември 19, 2022
0 минути

Градската „култура“ пуштена на нај јако. Така отприлика би требало да гласи она што се гледа на фотографиите. Кој дека и што му текне фрла без при тоа да размисли дека самиот на себе а и на останатите граѓани им штети.

Фотографиите што ги добивме го отсликуваат теренот во градот кај „старата индустриска зона“.

Што и како е, пресудете сами.

С.. Ивановски