ГРАДСКИ ТРГОВСКИ ЦЕНТАР – ДЕНЕС

септември 12, 2022
0 минути

Фотографии направени пред малку на платото пред блокот „А“ во Градскиот  Трговски Центар во Кочани.

Можеби сопственикот на магарето слушнал дека фонтаната е вон употреба подолг период па го врзал магарето и го оставил да пасе а тој си заминал да си ги заврши денешните обврски.

Интересно, нема што.

С. Ивановски