ЛЕТУВАЊЕ ВО ОХРИД

март 13, 2023
1 минути

Спортско Едукативен Летен камп „Охрид 2023″, Хотел Десарет Охрид, Термин 11-16 Јули 2023

Цена 11.900 денари (на 5 рати) Полн пансион – Шведска  маса Сместување по 2 или 3 ученика

Екскурзии, Сопствена плажа, базен. Едукативни и креативни работилници

Eкипни спортови, спортско-рекреативни активност.  Забава и дружење

Проф. Димитар Дамески 075/471-521

Нека биде и Вашето дете дел од најголемиот Спортско Летениот камп ОХРИД 2023 Хотел Десарет Охрид со Четири звезди располага со два спортски терени комбинирани за мал фудбал, кошарка, тенис, ракомет и одбојка кои се изградени за потребите на гостите кои престојуваат во Хотел Десарет. Терените се осветлени и ги задоволуваат потребите за одржување на секакви спортски приредби. Сопствен базен за пливање, обука зи непливачи и рекреативни игри во вода. Исто така располагаме со сопствена куглана како и со билијард и пинг понг маси при што ви се овозможува да дополните дел од вашето слободно време со спорт и рекреација. Хотел Десарет располага со сопствена плажа. Исто така во склоп на хотелот ви овозможуваме користење на лежалки ,чадори за сонце. Плажата во летниот период е комплетно покриена со професионални спасувачи на вода. Исто така поседуваме и сопствено пристаниште кое е достапно во секое време на денот за нашите гости. Овозможете му на Вашето дете едно поинакво и најзабавно лето

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ