ИЛИНДЕНСКИ СПОРТСКИ ИГРИ – БЕЗ ПОБЕДНИК НА ДУЕЛОТ НА ЕКИПИТЕ ОД ИСТА ОПШТИНА

Во Спорт
јули 18, 2022
1 минути

Во текот на викендот се одиграа два натпревари од годинешните Илинденски Спортски Игри „Чешиново 2022“.

Најпрвин во саботата „Академија Чешиново-Облешево“ загуби од Соколарци со 1:3, а додека во неделата во натпревар на екипи од иста општина немаше победник. Натпреварот „Чешиново“ – „Облешево“ заврши 1:1.

Натпреварите продолжуваат денес и утре.

Понеделник:

18:00 часот  „Осогово“ – „Спанчево“

Вторник:

17:00 часот  „Жиганци“ – „Чифлик“

19:00 часот  „Кучичино“ – „Бање“

С. Ивановски