ИЛИНДЕНСКИ СПОРТСКИ ИГРИ „ЧЕШИНОВО 2022“, ПОЗНАТИ ДВОЈКИТЕ ЗА ЧЕТВРТ ФИНАЛНИТЕ НАТПРЕВАРИ

Во Спорт
јули 24, 2022
1 минути

По синоќешната победа на „Осогово“ против „Слога Виница“ 3:1, инаку последна од натпреварите по групи познат е распоредот и двојките за четврт финалните натпревари кои се играат денес (Недела) и во Вторник.

Осумте екипи заслужено се најдоа во нок-аут натпревари бидејќи најмногу покажаа во досегашниот тек на турнирот.

Недела:

17:00 часот:  „Чифлик“ – „Чешиново“

19:00 часот:  „Жиганци“ – „Карбинци“

Вторник:

17:00 часот:  „Соколарци“ – „Слога Виница“

19:00 часот:  „Осогово“ – „Академија Чешиново-Облешево“

С. Ивановски