ИНФО ЗА 59. ИЗДАНИЕ НА ДАФ

април 7, 2022
0 минути

Фестивалската управа на Драмски аматерски фестивал на Македонија, на 9 март го објави повикот за пријавување на претстави за учество на овогодинешното 59. издание на фестивалот.

Би сакале да упатиме мало потсетување до сите заинтересирани дека
последниот датум за пријавување е 20 април 2022 година.

ДАФ