ИЗБОРНОТО ПРВЕНСТВО ВО БОРЕЊЕ У-15 СЕПАК ВО СПОРТСКАТА САЛА ВО ООУ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“

Во Спорт
февруари 17, 2023
1 минути

Во известувањето од страна на Боречката Федерација на Северна Македонија за местото на одржување на „Изборното првенство во борење слободен стил и борење за жени, пионери и пионерки У-15“ беше Спортската сала во ООУ „Никола Карев“. Но сепак дојде до промена па место на одржување ќе биде Спортската сала во ООУ „Св. Кирил и Методиј“.

С.  Ивановски