„ФИЧОБАРБЕР ШЕРИ КАЗИНО“ И „РЕЛИ“ ИЗБОРИЈА ПОЛУ ФИНАЛЕ НА ПЕТРОВДЕНСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ

Во Спорт
јули 8, 2023
1 минути

Со одигрувањето на денешните два четврт финални натпревари познати се сите учесници кои ќе ги играат полуфиналните натпревари и ќе влезат во борба за наградите.

Вечерва „Фичобарбер Шери казино“ и „Рели“ беа далеку подобри од своите противници и ги продолжија натпреварите.

„Фичобарбер“ „шери казино“ ја совлада екипата на „Ефремови“ со 5:0 (0:2) додека „Рели“ беше поуспешен од „Осоговска куќа“ и победи 6:1 (3:0).

Утре е слободен ден а ве Понеделник се среќаваат:

19:00          „Амфенол“ – „Ауто велт“

20:00          „Фичобарбер Шери казино“ – „Рели“

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ