ПЛАНИРАНИ ПРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 05.09.2022 ГОДИНА (ПОНЕДЕЛНИК)

септември 2, 2022
1 минути

За Понеделник (05.09.2022 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

09:00 – 14:30 часот ќе имаат: улиците: „Роза Петрова“ (кај зграда Белведере), „1-ви Мајк“, „Бел Камен“ (Горниот дел од улицата кај текешински лозја).