ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД КЈП „ВОДОВОД“ – КОЧАНИ

ноември 8, 2023
1 минути

Поради дефект на главна водоводна линија на улица “Роза Петрова” е извршен прекоп на улицата и истиот е саниран.

Поради сериозноста на дефектот и негово проширување кон другиот крај на улицата, извршено е пренасочување на сообраќајот во соработка со МВР и Општина Кочани, поради тоа апелираме до сите учесниците во сообраќајот да ја почитуваат поставената патна сигнализација и да бидат особено внимателни на овој патен правец.

Пренасочувањето ќе се одвива во текот на денешниот ден и текот на вечерта.

КЈП „Водовод“  – Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ