ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 09.11.2023 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК)

ноември 8, 2023
1 минути

За Четврток (09.11.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

08:30 – 15:00 часот: Оранжерии во с. Долни Подлог кај Зелена куќа, Фирма Агротреф – оранжерии, Објект на Геотерма.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ