ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 10.11.2023 ГОДИНА (ПЕТОК)

ноември 9, 2023
1 минути

За Петок (10.11.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

11:00 – 13:30 часот: улиците: „14-та Бригада“, „Душан Петревски“, „Лазар Стоименов“, „Христијан Карпош“, „Осоговска“, „Цар Самоил“.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ