ИЗВЕСТУВАЊE ОД МАКЕДОНИЈАПАТ

мај 30, 2022
1 минути

На патниот правец 2251 Пробиштип-Лесново од 31.05.2022 ќе бидат изведувани градежни работи (асфалтирање) така што истиот ќе биде затворен за секаков вид на сообраќај во периодот од 11:00 -17:00 ч.

Диспечерски – информативен центар

ЈП Македонијапат