„МАЈСКИ ЦВЕТ“ – ДЕТСКИ ПОЕТСКИ ФЕСТИВАЛ, 47 ИЗДАНИЕ

мај 30, 2022
0 минути

Утре (Вторник) со почеток во 11:00 часот во просториите  на ЈОУ Библиотека „Искра“ во Кочани ќе се одржи 47 издание на Детскиот Поетски Фестивал „Мајски Цвет“.

Организатор на манифестацијата е ЈОУ Библиотека „Искра“ во соработка со Литературен Клуб „Копнеж“ од Кочани.

С. Ивановски