ИЗВИДНИЧКИОТ ОДРЕД „ЛАСТОВИЦА“ СО АКЦИЈА ЗА ЗАСАДУВАЊЕ САДНИЦИ

февруари 18, 2022
0 минути

Преставници од извидничкиот одред „Ластовица“ – Кочани денеска се сретнаа со градоначалникот на Општина Кочани, Љупчо Папзов.

На денешната средба извидниците го запознаа градоначалникот со нивните активности и планови. Како една од нивната предвидена активност деновиве ќе биде засадување садници.

Активноста за пошумување ќе се спроведе овој вторник, 22.02.2022 година на локалитетот „Бавчалук“, со поддршка од Локалната самоуправа.

Општина  Кочани