ЈОВАН МАНЕВ ГО ОДИГРА ЦЕЛИОТ НАТПРЕВАР ВО КУПОТ НА ТУРЦИЈА

Во Спорт
ноември 8, 2022
0 минути

Јован Манев ги одигра сите деведесет минути за „Адана Демирспор“ на денешниот натпревар од Фудбалскиот Куп на Турција.

Неговиот „Адана Демирспор“ денес славеше како домаќин против „Назилиспор“ 4:3 (2:2).

Ова е втор натпревар од Фудбалскиот Куп на Турција на кој Манев одигра деведесет минути.

Така созреваат големите играчи.

С. Ивановски