КАКО ДЕЛ ОД ВЕЛИГДЕНСКИОТ ХЕПЕНИНГ ЗАБАВА ЗА НАЈМЛАДИТЕ „ДАЈТЕ МУЗИКА“

април 26, 2024
0 минути

Во склоп на Велигденскиот хепенинг, на 2 мај Општина Кочани организира целодневна програма и концерт за најмладите

ДАЈТЕ МУЗИКА

Градски парк Кочани

17:00 часот

Велигденскиот хепенинг ќе трае од 2 до 8 и ќе содржи богата музичка и забавна програма, со поставени продажни штандови.

Општина  Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ