КОНЦЕРТ НА ООМУ „РИСТО ЈУРУКОВ“ ВО „ПАРКОТ НА РЕВОЛУЦИЈАТА“ ВО КОЧАНИ

јуни 3, 2022
0 минути

По повод Патрониот празник, во Понеделник (06.06.2022 година) со почеток во 19:30 часот  ООМУ „Ристо Јуруков“ од Кочани ќе одржи концерт.

Концертот ќе се одржи на отворено во „Паркот на револуцијата“ во Кочани и истиот ќе можат да го проследат сите заинтересирани граѓани.

Од ООМУ „Ристо Јуруков“ , Ве очекуваат.