ЉУПЧО ПАПАЗОВ ПРОГЛАСИ ПОБЕДА

октомври 31, 2021
0 минути

Кандидатот за градоначалник на Општина Кочани од ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата Љупчо Папазов прогласи победа во Кочани во вториот круг од „Локалните избори 2021“.

Според изјавата на Папазов од пребројаните гласачки ливчиња неговата победа била изразена со 18 до 20 гласа разлика.

По објавување на победата членството на партијата заедно со симпатизерите се собраа во Градскиот Трговски Центар каде заедно со Папазов ја слават победата.

С. Ивановски