МАЈКА ПРИЈАВИЛА ДЕКА МАЛОЛЕТНИОТ СИН И ГО НАПДНАЛЕ ТРИ ЛИЦА

ноември 24, 2022
0 минути

На 23.11.2022 во Полициска станица Кочани, А.С.(42) од Кочани пријавила дека околу 12.30 часот во трговски центар во Кочани нејзиниот малолетн син бил физички нападнат од три лица.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

ИЗВОР: Дневни билтени на МВР