МАРИЈА КОЦЕВ НОВ В.Д. ДИРЕКТОР НА ООУ „НИКОЛА КАРЕВ“ – КОЧАНИ

февруари 8, 2023
0 минути

По завршувањето на шестмесечниот мандат на Александар Андов, за нов в.д. директор во ООУ „Никола Карев“ – Кочани е именувана Марија Коцев, професор по физичко воспитување.

Како што истакнуваат од колективот на училиштето се работи за професионалец за кој сите се надеваат дека ќе продолжи онаму каде што Андов застана и дека училиштето со нови проекти само ќе се надградува.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ