ВО ПЕТОК НОЌНО СКИЈАЊЕ НА ПОНИКВА

февруари 8, 2023
1 минути

Во Петок (10 февруари) во периодот од 17:00 до 20:00 часот на Патеката на „Ски-лифт 1“ ќе има ноќно скијање.

Патеката е подготвена да ги прими сите љубители на зимските спортови.

Инаку дознаваме дека се прават напори да се оспособи и патеката на „Ски-лифт 3“ која поради технички проблеми не е спремна да ги прими скијачите.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ