НА 01.ЈУЛИ СТАРТУВА ГОДИНЕШНИОТ ПЕТРОВДЕНСКИ ФУДБАЛСКИ ТУРНУР

Во Спорт
јуни 25, 2024
1 минути

Во Четврток во 12:00 часот во салата за состаноци на Советот на Општина Кочани (венчална сала) ќе биде извршено жребувањето на групите за годинешниот Петровденски фудбалски турнир.

Дознаваме дека осум екипи го имаат пријавено своето учество што значи дека екипите ќе бидат распоредени во две групи.

Официјално 22-то издание на Петровденскиот фудбалски турнир запомнува на 01. Јули (Понеделник) со почеток во 19:00 часот.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ