НА 28 НОЕМВРИ, ОТЧЕТ – ЕДНА ГОДИНА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЉУПЧО ПАПАЗОВ

ноември 24, 2022
0 минути

Се известуваат сите граѓани на Општина Кочани дека в понеделник, 28.11.2022 година во Мултикултурниот центар во Кочани, со почеток во 17:00 часот, ќе се одржи настан Отчет на Градоначалникот на Општина Кочани, Љупчо Папазов по повод една година од мандатот на Градоначалникот.

Се покануваат сите заинтересирани граѓани да присуствуваат на настанот.

Општина  Кочани