ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 25.11.2022 ГОДИНА (ПЕТОК)

ноември 24, 2022
0 минути

За Петок (25.11.2022 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

10:00 – 14:00 часот: населба Оризари, село Пресека, база на Гранит, бензинска пумпа на влез во Оризари.