НАЈАВА: – ПРОМОЦИЈА НА КНИГА „ПРОТОЈЕРЕЈ МИЛАДИН МИХАИЛОВ, ЖИВОТ ПОСВЕТЕН НА МОЛИТВА“

септември 25, 2023
1 минути

Во состав на Програмата за 32.издание на манифестацијата „Денови на кочанскиот ориз – 2023„, ЈОУ Библиотека „Искра“ – Кочани, организира промоција на книгата „Протојереј Миладин Михаилов, живот посветен на молитва“. Автори на делото се Ленче Стојменова и м-р Марјан Гијовски, промоцијата ќе се одржи на 26.09.2023 година, во 17 часот во Мултикултурниот центар-Кочани.

ЈОУ Библиотека „Искра“

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ