НОВ ВИД ПТИЦИ ВО КОЧАНСКО ИЛИ …..

април 18, 2023
0 минути

Утрово наш читател забележал некој нов вид на птица (барем така пишува) и направил две фотографии. Не можел поблизу да и се приближи бидејќи птицата уплашено делувала.

Кој вид на птица е ова и ние не знаевме да му одговориме, па оставаме на Вас читателите да дадете одговор доколку го знаете.

Благодариме на соработката

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ