НУ ЦК „БЕЛИ МУГРИ“ – КОЧАНИ: НАСТАНИ ШТО СЛЕДУВААТ

март 19, 2024
1 минути

Национална установа- Центар за култура “Бели мугри” Кочани со задоволство ви ја најавува програмата за претсојниот период:

*22.03.2024-  Патронат на СОУ ЉУПЧО САНТОВ

*28.03.2024- Цветко и неговата градина- детска претстава

*29.03.2024- ПРЕМИЕРОТ- хит комедија

*03.04.2024- Бојан Велевски

*05.04.2024- Сашко Коцев- ШИРОК ДИЈАФАЗОН

*10.04.2024- РАЗГАЛЕНИОТ ЧОРБАЏИЈА детска претстава

*11.04.2024-  Сашко Коцев- ШИРОК ДИЈАФАЗОН

*22.04.2024- Фестивал на песни за деца ВЕСЕЛО ШТУРЧЕ

Центар за култура

“Бели мугри” Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ