ПОСТАВЕНИ НОВИ КЛУПИ И МАСИ ВО ДВОРОТ НА ООУ „НИКОЛА КАРЕВ“ ВО КОЧАНИ

март 25, 2024
1 минути

Денес во училишниот двор поставивме клупи и маси и хортикултурно го уредивме просторот помеѓу поставените клупи и маси кои ќе им служат на нашите ученици за место кое ќе може да се користи за (час во природа, место каде ќе можат да го конзумираат оброкот на големиот одмор и место за меѓусебно дружење).

Сето ова го изработи техничкиот персонал заедно со домаќинот на училиштето и нивните вешти раце.

И во иднина ќе продожиме да вложуваме во нашето училиште се со цел да оствариме подобри услови на нашите ученици и наставен кадар.

ООУ,,Никола Карев”-Кочани#

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ