ООМУ „РИСТО ЈУРУКОВ“ – ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ

мај 20, 2024
1 минути

Ве покануваме на Хуманитарен Концерт  “Мај Месецот на Младите и Музиката”

Вторник 21.05.2024г, 19:00 часот, МКЦ Кочани.

Влез 200ден.

Да помогнеме да се соберат средства за доопремување на Основното Музичко Училиште Ристо Јуруков од Кочани.

Приклучете се на овој хуманитарен настан организиран од Ротари Клуб Кочани-Виница како дел од проектот Направи разлика, имплементиран од Фондацијата за развој на локалната заедница – Штип, финансиран од американскиот народ преку агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД).

Концертот е Во изведба на  ООМУ „Ристо Јуруков“ и е подржан од Општина Кочани.

ООМУ „Ристо Јуруков“

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ