ООМУ „РИСТО ЈУРУКОВ“ ЈА НАЈАВУВА МАНИФЕСТАЦИЈАТА „МУЗИЧКА СРЕДА“

април 4, 2022
0 минути

Почитувани ученици, родители, љубители на класичната музика, ООМУ „Ристо Јуруков“ Ви ја најавува манифестацијата МУЗИЧКА СРЕДА

За таа прилика ООМУ „Ристо Јуруков“ – Кочани Ве поканува на манифестацијата „МУЗИЧКА  СРЕДА“, која ќе се реализира преку концерти секоја среда од месеците Април и Мај и истата ќе се одржува во салата на „Мултикултурниот Центар“ во Кочани со почеток во 19:00 часот.

ВЕ  ОЧЕКУВАМЕ