ООМУ „РИСТО ЈУРУКОВ“ СО ГОЛЕМ БРОЈ НАГРАДИ НА МЕЃУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ

мај 11, 2022
1 минути

На третиот Меѓународен фестивал со натпреварувачки карактер „Сергеј Михајлов“ Штип, успеси на нашите ученици со нивните ментори:

Луна Милосова – IX oдд. – I награда, Јана Филипова – VII oдд. – I награда, Миа Михаилов – VII oдд. – I награда, Теодора Захариева – III oдд. – I награда, Надица Апостолова – IV oдд. – II награда, Андреа Димитрова – IV oдд. – II награда, ментор: наст. Елизабета Ѓеорѓиева,

Јован Цветанов – IV oдд. – I награда, Јован Божинов – VII oдд. -II награда, ментор: наст. Душан Стојанов.

Бјанка Димов – IV oдд. – II награда, Марко Јовановски – IV oдд. – II награда, ментор: наст. Дејан Стојанов.

Ана Митева – IX oдд. – III награда, ментор: наст. Стефан Стефанов.

Макарија Иванова – IV oдд. – I награда (лауреат), Никола Илиев – VIII одд. – I награда, ментор: наст. Марија Лазарова.

Јована Захариева – IX oдд. – I награда, ментор: наст. Joванка Милојевиќ.

ЧЕСТИТКИ ДО СИТЕ УЧЕСНИЦИ. ВИ ПОСАКУВАМЕ УШТЕ ПОГОЛЕМИ УСПЕСИ!!!

ООМУ  „Ристо Јуруков“

К о ч а н и