ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „РАЃАЊЕ НА СВЕТЛИНАТА“ ОД МАРИНА ГОЦЕВСКА

февруари 14, 2023
0 минути

По поетското читање во знак на чествувањето на празниците Св. Трифун и Св. Валентин, вечерва културните настани во ЈОУ Библиотека „Искра“ продолжија.

Пред љубители на убаво напипаниот збор книгата „Раѓање на светлината“ чиј автор е Марина Гоцевска  која воедно е поетска збирка, ја доживеа својата промоција.

Промотор на книгата беше Ленче Стоименова, а исечоци читаа членови на Литературниот клуб „Копнеж“ од Кочани.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ