ОПШТИНА КОЧАНИ – ИЗВЕСТУВАЊЕ

јуни 5, 2023
0 минути

Општина Кочани ги известува граѓаните дека во вторник, 6 јуни 2023 година, во периодот од 8 до 11 часот ќе се уредува дрворедот на улицата „Димитар Влахов“ на потегот од зградата на Катастарот до влезот во Трговскиот центар.

Поради кастрењето на дрвјата потребно е паркираните возила да бидат отстранети од тротоарот.

Општина  Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ