ОПШТИНА КОЧАНИ ОРГАНИЗИРА ДОЧЕК НА НОВАТА 2024 ГОДИНА, СО АНДРИЈАНА ЈАНЕВСКА И БОЈАНА СКЕНДЕРОВСКИ

декември 19, 2023
1 минути

Во пресрет на новогодишните и божиќните празници, и оваа година кочанскиот Градски парк ќе биде местото каде нашите сограѓани и сите посетители ќе имаат можност да уживаат во новогодишниот амбиент.

Покрај секојдневните музички настапи и Божиќниот базар, ќе биде организиран и дочек на Новата 2024 година со естрадните музички ѕвезди Бојана Скендеровски и Андријана Јаневска.

Празничната културно-забавна програма што ја организира Општина Кочани, го вклучува настапот и на ОМУ „Ристо Јуруков“.

Општина  Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ