НАЈАВА – „САКАМ КНИГИ“ ВО КОЧАНИ

декември 19, 2023
0 минути

Во текот на утрешниот ден (Среда), а по повод претстојните празници ЈОУ Библиотека „Искра“ од Кочани организира настан од Издавачката куќа „Сакам книги“

Од ЈОУ Библиотека порачуваат: Изберете го посакуваниот наслов за себе и своите најблиски. Книгата е секогаш во мода. Со новогодишни цени, вистински избор за новогодишен подарок“

Настанот р во просториите на ЈОУ Библиотека „Искра“ од 10:00 – 18:00 часот.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ