„ПАНДА – ХЕМИСКО ЧИСТЕЊЕ“ ГО ЗАОКРУЖУВА ПРОЕКТОТ, ЗАПОЧНА СО ЧИСТЕЊЕ И НА ВЛЕЗОВИТЕ НА ЗГРАДИТЕ

октомври 22, 2021
0 минути

Ако пред извесно време објавивме дека „Панда – хемиско чистење“ ја прошири својата дејност со започнување на чистење на станови, канцеларии и други поголеми објекти, еве сега проспектот на сопствениците почна да ја добива својата конечна физиономија.

„Панда – хемиско чистење“ започна со чистење и на влезовите во зградите.

Се користат најнови средства за чистење а како што најавуваат сопствениците во некое блиско време планираат чистењето по влезовите да биде и машинско.

За нивниот квалитетен пристап и професионално однесување зборуваат сите оние кои веќе биле услужени од нивна страна. Потребна му беше една ваква компанија на Кочани

С. Ивановски