ПЕТРОВДЕНСКА ПЕОГРАМА ОД 10-14 ЈУЛИ

јули 4, 2024
1 минути

Пет дена Кочанчани ќе можат да проследат повеќе културно-забавни настани од годинешната манифестација „Петровден 2024“.

Во прилог е доставена комплетната програма добиена од Општина Кочани организаторот на манифестациите.

Се започнува на 10.Јули а ќе финишира на 14 Јули.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ