ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 1711.2023 ГОДИНА (ПЕТОК)

ноември 16, 2023
0 минути

За Петок (17.11.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

09:00 – 13:00 часот:  Фирма ИТЦ Трејд и фирма Модиста на улица „Индустриска“ кај железничка станица.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ