ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 02.03.2023 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК)

март 1, 2023
0 минути

За Четврток (02.03.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

09:00 – 11:00 часот: станбена зграда на улица „Григор Прличев“ и конфекција „Маестрал“.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ