ПОБЕЛЕ „ПОНИКВА“

март 25, 2024
0 минути

Најавите дека по топлите мартовски денови следува заладување на времето веќе во текот на вчерашниот ден се потврдија.

Во текот на вчерашниот ден на повисоките места опаднаа температурите а на „Пониква“ падна и снег кој изнесуваше само неколку сантиметри кој во текот на денешниот ден почна да се топи.

Како изгледа „Пониква“ во моментот од приложените фотографии.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ