ПЛАНИРАНИ ПРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 05.11.2021 ГОДИНА (ПЕТОК)

ноември 4, 2021
1 минути

За Петок (05.11.2021 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

08:00 – 15:00 часот ќе имаат улиците: село Бели, улиците: „Роза Петрова (околу зграда Белведере), „1-ви Мај“, „Бел Камен“, „Страшо Ербапче“, „Малина Попиванова“, „Мородвишка Епископија“, Димитрија Лазаров“, „Браќа Миладиновци“, „14-та Бригада“, „Александар Македонски“ и „Христијан Карпош“.

Во периодот од 09:00 – 12:00 часот фирма „Тонко“ ма улицата „Штипски пат“