ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 11.01.2024 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК)

јануари 10, 2024
1 минути

За Четврток (11.01.2024 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

09:50 – 13:30 часот:  Фирми во круг на „Атом“, стопански двор на улица „Теодосија Паунов“,

09:30 – 13:30 часот: Февруарски поход, Педесетта македонска дивизија, 23-та Македонска бригада, Сремска, 1-ви Мај, Роза Петрова, 3-та Македонска бригада, .

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ