ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 14.02.2024 ГОДИНА (СРЕДА)

февруари 13, 2024
0 минути

За Среда (14.02.2024 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

10:30 – 12:30 часот: Фирми во кругот на „Атом Стопански двор“, на улица „Теодосија Паунов“.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ