ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 16.11.2021 ГОДИНА (ВТОРНИК)

ноември 15, 2021
0 минути

За Вторник (16.11.2021 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

09:00 – 14:00 часот ќе имаат улиците: село Грдовци, околу фабрика „Кочанско поле“.