ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 30.10.2023 ГОДИНА (ПОНЕДЕЛНИК)

октомври 27, 2023
0 минути

За Понеделник (30.10.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

09:20 – 14:00 часот: Оризари, село Пресека, сепарација Гранит, бензинска пумпа Филипов.